Politica Privind Confidentialitatea si Protectia Datelor cu Caracter Personal

Incepand cu data de 25 mai 2018, se aplica Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) denumit in continuare „Regulamentul GDPR”.
„Date cu Caracter Personal” se refera la orice informatii care pot fi utilizate, singure sau in combinatie cu alte informatii, pentru a va identifica. Putem colecta Date cu Caracter Personal care va privesc dupa cum urmeaza:

 • In cazul in care utilizati Site-ul, spre exemplu pentru a crea un cont, solicita informatii pentru o promotie, sau pentru a cumpara un produs de la noi, este posibil sa ne comunicati prenumele, numele, adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail, numarul de cont bancar, semnatura. De asemenea, in mod exceptional, anumite date cu caracter personal precum CNP ar putea fi necesare.
 • Atunci cand comunicati datele dumneavoastra pentru serviciile post-vanzare, sau evaluati produsele si serviciile pe Site, este posibil sa ne furnizati prenumele si numele, sexul, numarul de telefon, adresa, e-mailul.

Categorii de date prelucrate = Datele cu caracter personal (prenumele, numele, data nasterii, adresa, nr. de telefon si adresa de e-mail etc.) sunt prelucrate de catre noi doar in situatia in care introduceti aceste date intr-o rubrica de pe site sau ni le transmiteti prin e-mail.

Cum utilizam Datele Dumneavoastra cu Caracter Personal
In masura permisa de lege, folosim Datele dumneavoastra cu Caracter Personal in urmatoarele scopuri si pe baza urmatoarelor temeiuri legale:
Necesitate contractuala
Este posibil sa prelucram Datele dumneavoastra cu Caracter Personal in cazul in care este necesara incheierea unui contract cu dumneavoastra pentru furnizarea produselor si pentru executarea obligatiilor noastre conform acelui contract. De exemplu, poate fi necesar sa prelucram Datele dumneavoastra cu Caracter Personal pentru:

 • a va furniza produsele pe care le-ati solicitat pe Site, inclusiv procesarea comenzilor, incasarea platilor, furnizarea de cataloage, inregistrarea retururilor;
 • a gestiona si mentine relatia noastra cu dumneavoastra, inclusiv pentru a raspunde la o cerere de informatii, o intrebare sau un comentariu facut de dumneavoastra si a va furniza alte servicii de asistenta pentru clienti;
 • a va permite sa participati la o promotie, o companie organizata pe baza unor regulamente specifice sau un eveniment promovat de noi si/sau partenerii nostri de afaceri; si a ne exercita si proteja drepturile care rezulta din contractul cu dumneavoastra.

In cazul in care nu ne furnizati anumite Date cu Caracter Personal in vederea prelucrarii descrise mai sus, este posibil sa nu putem sa va furnizam produsul solicitat.

Obligatie legala
Este posibil sa fim obligati prin lege sa colectam si sa prelucram anumite Date cu Caracter Personal despre dumneavoastra. De exemplu, poate fi necesar sa prelucram Datele dumneavoastra cu Caracter Personal pentru:

  • a va oferi un premiu castigat la un concurs, o promotie, o companie organizata pe baza unor regulamente specifice;
  • a va inlocui produsul pe care l-ati cumparat, in cazul unui retur;
  • a indeplini orice cerinte de arhivare in conformitate cu prevederile legale;
  • a proteja drepturile in justitie si alte drepturi conform legilor aplicabile.

In cazul in care nu ne furnizati anumite Date cu Caracter Personal in vederea prelucrarii descrise mai sus, este posibil sa nu va putem furniza produsul solicitat.

Distribuirea Datelor Dumneavoastra cu Caracter Personal catre Terte Parti
In principiu, nu distribuim sau nu divulgam Datele dumneavoastra cu Caracter Personal catre terte parti.