Termeni și Condiții

Definitii si Termeni

Vanzator – S.C. HR-S Panouri Murale SRL., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Constanta, Aleea Cerbului nr2D, avand numar de ordine in Registrul Comertului J13/3073/29.08.2019, cod unic de inregistrare fiscala RO41579890.

Cumparator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de HR-S Panouri Murale SRL (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre HR-S Panouri Murale SRL si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.

Utilizator – orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani sau persoana juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.). Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.

Favorite – sectiune din Cont care permite Cumparatorului / Utilizatorului sa isi creeze liste. cu produse pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii.

Site – magazinul online gazduit la adresa web hrs-homecosmetics.ro.

Comanda online – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona produse de pe Site, pe care acesta din urma este de acord sa le livreze, iar cumparatorul este de acord sa le plateasca. Pentru produsele care nu se afla in stocul curent de marfa, vanzatorul le poate comanda la furnizor, in urma solicitarii clientului in magazin, dar timpul de livrare pentru astfel de comenzi depaseste termenul normal de livrare de 24 h – 5 zile.

Continut
• toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
• continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
• orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
• informatii legate de produse si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
• date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Cosul meu – sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa adauge produse pe care doreste sa le achizitioneze la momentul adaugarii sau la un moment ulterior.

Livrare
Livrarea produselor achiziționate de pe Site-ul web se face exclusiv prin curier. HR-S Panouri Murale informează Clientul despre costul livrării, în timpul efectuării comenzii, înainte de finalizarea acesteia. Vânzătorul efectuează livrarea numai pe teritoriul României, prin intermediul serviciului de curierat.

Facturare – Plata
Preturile produselor afisate in cadrul site-ului hrs-homecosmetics.ro. includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru produsele livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Orarul de functionare:
Comenzile pot fi plasate online oricand, dar perioada de procesare a acestora se desfasoara Luni-Vineri in intervalul 8.30-17.30.
Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica si sarbatorile legale vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

Drepturile de autor:
Firma HR-S Panouri Murale este unic importator al produselor Polisan Kansai si Dekor. Legea dreptului de autor și tratatele internaționale protejează acest site. Nimic din acest site, ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nicio formă și în niciun fel fără o permisiune în prealabil scrisă de la Operatorul site-ului http://woocommerce-241371-1560312.cloudwaysapps.com/ ori a oricărei părți componente va atrage după sine pedepsirea conform legislației în vigoare.

Limitarea răspunderii
Operatorul Site-ului http://woocommerce-241371-1560312.cloudwaysapps.com/ a realizat acest site ca un serviciu cu scop exclusiv informativ.
Transmiterea/punerea la dispoziția clientilor orice formă de informații nu creează nici un fel de relație contractuală cu Operatorul Site-ului (cu exceptia cazului în care se încheie un contract de vînzare cumpărare la distanță).